Kädentaitokurssit

Tietoa ajankohtaisista kaikille avoimista kursseista löydät PaperiSydämen facebookin kautta!

Suositut kädentaitojen lyhytkurssit mm. tyky-toimintana, kaveriporukoille, yhdistyksille ja kansalaisopistojen kautta. Sopiva kurssiporukan koko on noin 10 henkilöä tilasta, tekijöiden iästä ja kurssista riippuen. Kurssitus tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa. Hinnat alkaen 2-3 h arki-iltakurssi 60 € + alv. + mahdolliset matkakorvaukset ja materiaalit.

Kysy tarjous, katsotaan yhdessä teille sopiva hinnoittelumalli.

Yhdessä

Lähtisittekö työporukan kanssa viettämään mukavaa tyky-päivää? Tai onko kaveriporukallanne suunnitteilla kiva illanvietto? Sopiva kurssiporukan koko on 10 henkeä.

Helposti

Useimmat kurssit eivät vaadi osallistujilta muuta kuin paikalle saapumisen. Kurssimateriaalit kuuluvat yleensä kurssihintaan. Lue alta lisää!

Kaikille

Kurssivalikoimani sisältää kaikentasoisille kädentaitajille sopivia vaihtoehtoja. Useimmissa tekniikoissa on eri variaatioita, joten näillä kursseilla oppii aina uutta!

Saviseudulla

Järjestän kursseja lähinnä Loimaalla ja lähikunnissa. Seuraa kurssitarjontaa Facebookista! Kauempana toteutettuihin kursseihin lisätään matkakorvaukset.

Kurssit a lá PaperiSydän

 

Trendikäs ja ekohenkinen Kestokelmukurssi, jossa käytetystä puuvillasta valmistetaan muovikelmujen korvikkeita mehiläisvahalla. Sopivia ovat mm. miesten ohuet käytetyt kauluspaidat yms. Antibakteerista kestokelmua voit lämmittää käsissä jolloin se asettuu kulhon päälle, uudelleen ja uudelleen. Ovat oivia myös mm. juustojen hattuina ja eväsleipien kääreenä. Omat paidat mukaan, muut tarpeet kurssilta. Kelmut ovat pestävissä kädenlämpöisellä vedellä.

 

 

Loistava Valoenkeli-kurssi, jossa ohuehkoista papereista valmistetaan kaunis tunnelman luoja kotiin. Enkeli on helpohko valmistaa ja voit vaikuttaa materiaalivalinnoilla sen ulkonäköön. Kurssilta saat kaiken tarvittavan enkelin valmistukseen myös patterikäyttöiset LED valot, jotka enkeli kätkee sisällensä.

 

 

Kierrätetty kirjaenkeli-kurssi. Voit luoda omannäköisen kirjaenkelin. Kaikki tarvikkeet kurssilta.

 

Hellyyttävä sammalnalle-kurssi Kurssi on parhainta toteuttaa syksyllä tai alkutalvesta enne lumipeitettä. Sammalnalle viihtyy parhaiten pihalla viileässä. Omat sammaleet mukaan, muut tarvikkeet kurssilta.

 

 

Tervatonttu-kurssit, valmistetaan hyväntuulinen keinuva kotitonttu, vaikkapa saunaan tai terassille. Tehdään ekovillasta ja aidosta tervanarusta, joka tuo tervantuoksun tilaan. Korkeus noin 25 cm. Kaikki tarvikkeet kurssilta.

 

Makoisa karkkikuusi-kurssi: Kurssilaiset tuovat valitsemansa namut mukanaan, muut tarvikkeet kurssilta. Yhteen kuuseen menee noin kolmisen Fazerin laatikollista namuja. Sopii oikein hyvin esim. äideille ja lapsille yhdessä tehtäväksi.

 

Servettitekniikka eli Degoupage-kurssilla kaunistetaan mm. kynttilöitä, lyhtyjä, purkkeja tai vaikka kiviä. Kurssilla tutustutaan erilaisten lakkojen eroihin. Mukaan voi ottaa omia tuunattavia esineitä. Lakat ja servetit ja tarvittaessa muutkin tykötarpeet ostettavissa kurssilta.

 

Betonikurssit, joissa erilaisia betoneja ja tekniikoita käyttäen valmistamme edullisia betoniesineitä. Betonituotteissa hyödynnämme kierrätysmateriaaleja. Lämpimään aikaan on reilun kokoinen kurssitila käytettävissä Loimaalla. Kurssit mahdollista toteuttaa myös asiakkaan tiloissa tai pihalla. Betonit ostettavissa kurssilta.

 

Lasten synttäriaskartelu valmistetaan pieni n. 20 minuutin juttu, päivänsankarin toiveiden tai juhlien teemaan mukaan.

Kurssi uutuus joululle 2022. Jo muutaman vuoden markkinoilla ollut muotoiltava betoni on vielä monille uusi tuttavuus. Muotoilubetonia työstetään kuten savea, mutta sitä ei tarvitse polttaa. Kurssilaisilla ei tarvitse olla omia materiaaleja / työvälineitä. Materiaalit kahteen tonttupariin 12 euroa yhteensä. 

 

Tutustu suosittuihin betonikursseihin!