Muut tuotteet

Tässä esittelyssä PaperiSydämen perusvalikoiman suosikit. Tuomme aika ajoin valikoimaan uuden käytännöllisen ja kauniin tuotteen.

Tilaukset mieluiten sähköpostilla. Kun lähettämäni lasku / vahvistus on maksettu postitan tilaamasi tuotteet. 

Eri värisiä Sytykelastuja

Sytyttääkö?

Sytykelastut ovat hyvin koukuttava ja käytännönläheinen tuote, joka syntyi asiakastoiveen pohjalta.

Sytykelastut on asiakastoiveen pohjalta kehitetty suosittu, käytännöllinen tuote, jolla saat pesän tai nuotion helposti syttymään. Yksi lastu palaa muutaman minuutin sytyttäen puut. Myös palanen lastua riittää virikkeeksi. Lastuja on saatavilla useissa eri väreissä mm. punainen, rosa, sininen, harmaa, vihreä ja violetti. Tuote on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Sytykelastut värjätään käsin, joten sävyerot mahdollisia. Lastut ovat pakattu noin 20 kappaleen sellofaanipussiin. Tuotetta on myös mahdollista saada isommissa erissä, hyvin koukuttava tuote!

Glögipullo

Kippistellään glögillä

Joulunsuosikki! Kauniisti koristeltu pullo kätkee sisällensä alkoholittoman Blossan klassikko glögin, jonka tarina alkaa jo 1895. Kun glögi on nautittu, pullovalo antaa pullolle uuden elämän. 750 ml 

Rustiikkinen lämpömittari

Paukkuuko pakkanen vai helliikö helle? Tämä harmaalle laudalle koristeltu ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva lämpömittari on säänkestävä. 

Sisä- ja ulkolämpömittarit harmaalla laudalla. Suosikkimalleina kissat, koirat, peurat ja hirvet. Monia muitakin vaihtoehtoja valikoimassa. Valmistettu degoupage-tekniikalla valmiista kuvista. Pidemmän käyttöiän saavuttamiseksi suosittelen ulkomittarin kiinnittämistä katettuun paikkaan, pois suoralta sateelta. Laudan koko noin 10–12 cm x 25 cm.

Valaistuitko?

Tunnelmaa pimeisiin iltoihin, kaunista katsella myös auringon loisteessa.

Degoupage-tekniikalla valmiista kuvista tuunatut lyhdyt ovat säänkestäviä. Pidemmän käyttöiän saavuttamiseksi suosittelen kuitenkin välttämään suoraa sadetta. Paloturvallinen tuote, kuvalakkaus lasin ulkopinnassa. Valikoimassa kahta lyhtymallia.

Kolottaako?

Mikrossa lämmitettävät tai pakasteessa viilennettävät kaurahaudetyynyt auttavat kaikenlaisiin kolotuksiin.

Hoitava tyyny vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännitystä, helpottaa selkäkipuja, lievittää päänsärkyä, reumaattista särkyä ja nivelkipuja sekä on hyvä revähdysvammojen ensiapu. Tyynyn tuottamasta avusta on paljon hyviä kokemuksia. Tyyny on kooltaan noin 18 x 65 cm ja se on jaettu kuuteen eri osioon, jolloin kaurat pysyvät paikoillaan ja lämmittävät esim. niska-hartia seutua parhaiten. Monia kuosivaihtoehtoja.

Tervatonttu

Tuoksuva tervatonttu keinuu ja ilahduttaa pitkään.

Neulahuovuttamalla pellavahuovasta ja juuttinaruista valmistettu tervatonttu. Tonttunen kätkee sisäänsä Säkylän Sydänmaalla perinteisesti poltetusta tervasta valmistetun tervasydämen, sopii hyvin esimerkiksi saunaan. Tontun korkeus noin 20 cm. Ajan myötä kadonnutta tervantuoksua on helppo lisätä. Pakattu sellofaanipussiin.

Surussa myötäeläen

Surun kohdatessa, adressit

Valikoimassa monenlaisia adresseja ekoprint, leimailu, stanssaten ja degoupage-tekniikalla valmistettuna. Valikoima vaihtelee. Adressit myynnissä Mellilän Ostarilla, Muffiinassa Salossa ja Kukkakatrilla Perniössä.

Pipipussi

Pienokaiselle lohtupussi

Suuri apu pieniin kolotuksiin tai kipuihin. Voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä. Sisältää kotimaista kauraa.

Auttaa kylmänä mm. kolhuihin, mustelmiin ja venähdyksiin

Lämmin tyyny auttaa erilaisiin kasvukipuihin, levottomiin jalkoihin ja erilaisiin särkyihin.

Muutama kuosi vaihtoehto, jotka sopii sekä tytöille, että pojille.

Citronella-kynttilä

 

Rauhoita mieli ja hätistä pois kesäiset kiusankappaleet 🙂 Vaikka Citronellan tuoksu ei hyttysten mieleen olekaan. Ihmismielelle sillä on rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Puusydän rätisee tunnelmallisesti palaessaan. Paloaika 15 tuntia. Purkin pohjalla paloturvallisuuden lisäämiseksi betonia. Sisältää steariinia ja eteeristä öljyä. Rajoitettu erä. Tuote saatavissa kesäkaudella vain Muffiinasta.

Kissamaiset paperitelineet

 

Kivat kisulit pitävät paperit paikoillaan. Joskus valintojen tekeminen on vaikeaa, siksi kisujen nenät ovat väreissä valkoinen, musta ja vaaleanpunainen. Valmistettu koivuvaneerista. Tuote on suunniteltu talouspaperitelineeksi, mutta toimiihan tuo vessapaperillekin. Tuote on saatavilla vain Muffiinasta.

 

Uniikit postikortit

Kortit kaikkiin elämän tilanteiseen!

E-mailia, Facebookkia, Whatsapp viestii… Eikö ole makeeta saada oikea kortti? Kortit ovat uniikkeja kappaleita, ilman sisäsivun tekstiä. Suosikkimalleja pyrin pitämään valikoimassa. Erityinen kortti erityiselle saajalle. Kortit ovat ostettavissa Mellilän Ostarilta, Muffiinasta ja Kukkaunelmasta vaihtuvalla valikoimalla. Kuvissa vain muutama kortti malliksi.  

Kutsu ja kiitä!

Omannäköiset kutsu-, kiitos-, lahjakortit juhlijalle ja yrityksille.

Valmistan myös persoonalliset kutsu- ja kiitoskortit juhlijan toiveiden mukaan sekä omanlaiset lahjakortit juuri teidän yritykselle. Valmistan aina mallikortin / mallikortteja, jotka hyväksytän tilaajalla.